Aquesta pàgina pretén presentar un resum dels últims 20 anys que he treballat com a MC/presentador. Hi il·lustro on i per qui he treballat, acompanyat de fotografies ...

Presentant una aplicació per l'iPad

He treballat com a presentador en moltes idiomes; Anglès, Català, Castellà, Itàlia i Francès, encara que he d’admetre que em sento mes comodo en els primers tres.


Crec que puc dir que he fet quasi tots els genres des de convencions, congressos, reunions de feina i incentius fins a festes.

 

 

Els clients han sigut tants i tant variats durant els anys, tot i així aquí hi ha quatre dels mes destacats; Ajuntament de Barcelona, Ascari, Samsung, Lufthansa, Amnistia Internacional, 19th World Petroleum Congress, o ESOF.

 

Subint treballo amb Ministres, caps de Govern, (autonòmics, nacionals i internacional), Monarques y les ments mes brillants de tots els sectors; business, els arts, la cultura i la política.

 

 

La meva feina, encara que centrat a Espanya, m’ha portat a viatgar molt al estranger; Gran Bretanya, Itàlia, Suècia, Àustria, Canada, Suïssa i Franca per anomenar uns quans.

 


 

A mes de les llocs mes convencionals com ara la Fira de Barcelona o la Feria de Madrid he tingut la bona fortuna de inaugurar una pista de Formula 1 en Andalusia, cantar les virtuts de la cuitat per Turisme de Barcelona en un centre de negocis de Toronto, conduir reunions de feina en un vaixell a la Sena de Paris, entretenir en un hotel de disseny en la costa Atlàntica de Portugal, improvisar davant de un public en el Liceu ple de gom a gom o convidar a un tast de vi en una casa flotant en el Rin.

 


La feina feta ha anat des del mes extrem protocol en la presencia del Rei d’Espanya Juan Carlos I, al humor mes divertit amb una manera molt Britànica d’entendre comèdia, encara que sense l’accent quan faci falta.

 


A mes de fer de Presentador a seques he treballat molt com a actor-presentador amb personatges com ara Lord Byron, Cristòfol Colon, Dalí, Shylock o tants d’altres que aquí no caben, si voleu veure mes de la meva feina veieu l'enllaç a dalt.

 


 

Presentant 2015 Fleet Europe Awards a Roma
Presentant 2015 Fleet Europe Awards a Roma
Mes Fleet, aquesta vegada Fleet Forum
Mes Fleet, aquesta vegada Fleet Forum

Ja faig de "sponsor"!!!!

Preperant per Venencia! Un bolo magnific

My QR ... please feel free, scan me!

What's happening now...

And now 2018, once again, fortunately, a busy year with visits to Frankfurt and London! Lots of projects, weddings and international gigs, off for a job in France next month, Saint Emilion, should be fun.

The above was an acting job for the Costa Daurada in Saint Martin in the Fields with holograms of me included. It was a success and hopefully the start of many more. April 2018! 

Fleet Awards Rome 2015
Fleet Awards Rome 2015

Spent spring 2015 in Mexico  filming The Chosen , directed by Antonio Chavarria.

With Freddie and Montserrat in Barcelona's Olympic Stadium about to start another job, getting people to throw the wellie further than anyone ever has! 

teaching Flamenco in Riga! The norm ... ????
teaching Flamenco in Riga! The norm ... ????
Gaudí just before a gig in the Arts Hotel
Gaudí just before a gig in the Arts Hotel
Give me a top hat and I am a happy man!
Give me a top hat and I am a happy man!

Presenting The 19th World Petroeum Congress in Madrid

 

Filming Captain Morgan ad, Mallorca 2013
Filming Captain Morgan ad, Mallorca 2013

Greece for Lufthansa
Greece for Lufthansa
The World Petroleum Congress
The World Petroleum Congress

 

Other jobs